ارزکت، (ارزکت، معتبرترین صرافی آنلاین ارز دیجیتال)

تعداد ارزهای دیجیتال: 14,038
معاملات 24 ساعت: 81.58 میلیارد دلار
تعداد صرافی: 1058

حجم بازار : 2,585.64 میلیارد دلار %1.55

سهم بازار :

BTC: 50.779%

ETH: 15.280%

USDT: 4.261%

نرخ تتر : 64619 تومان

قیمت لحظه ای و خرید Ethereum

0.9%

$1,681.14

108,633,586 تومان

محاسبه با نرخ تتر: 64,619 تومان


معاملات روزانه 6,580,838,910
حجم بازار 202,494,401,675
سکه در گردش 120,511,979 ETH
عرضه کل 120,511,979 ETH
ETH
exchange icon
usdt
exchange icon
تومان

درباره Ethereum

اگر به دنیای ارزهای دیجیتال علاقمند باشید و اخبار آن را به طور مستمر پیگیری کرده باشید، حتما با نام پول دیجیتال اتریوم به عنوان یکی از بهترین و باارزش ترین رمز ارز‌ها مواجه شده اید. Ethereum یکی از مشهورترین ارزهای دیجیتال در حال حاضر در دنیا است. می‌توان گفت که دیگر نام این ارز را کمتر کسی است که نشنیده باشد. اگر از شما بپرسند نام چند ارز دیجیتال را بگویید، با احتمال خیلی زیاد نام اتریوم را در کنار بیت کوین خواهید آورد، اما اگر یک فرد تازه وارد و جدید برای دنیای کریپتوکارنسی هستید، با ما در ارزکت همراه باشید تا با ارز دیجیتال اتریوم، تاریخچه آن، کیف پول‌های اتر، خرید و فروش و روش‌های استخراج این ارز آشنا شوید.

ارز دیجیتال اتریوم

اگر بیت کوین (BTC) آینده ارز دیجیتال است، پس اتریوم چیست؟ برای شخصی که تازه وارد فضای ارزهای رمزنگاری‌ شده یا همان کریپتوکارنسی شده است، این سؤال منطقی است که از خود بپرسد. باتوجه‌ به اینکه احتمالاً اتریوم و ارز دیجیتال بومی آن اتر (ETH) را در کنار بیت کوین در همه‌جا، در صرافی‌ها و اخبار می‌بینید، آینده آن چیست؟ البته، این هم منصفانه نیست که این ارز را در رقابت مستقیم با بیت کوین بدانیم. آن‌ها هر کدام اهداف، ویژگی‌ها و حتی تکنولوژی‌های متفاوتی دارند.

Ethereum یک شبکه بلاک چین غیرمتمرکز است که از توکن اتر پشتیبانی می‌کند و به کاربران امکان می‌دهد تا تراکنش‌هایی انجام دهند، سود دارایی‌های خود را از طریق شرط‌بندی، استفاده و ذخیره توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT)، خرید و فروش ارزهای دیجیتال، بازی های بلاک چین، استفاده از رسانه‌های اجتماعی و موارد دیگر به دست آورند.

تاریخچه اتریوم

در سال 2013 جوانی 19 ساله به اسم ویتالیک بوترین (Vitalik buterin) شبکه بلاک چین اتریوم را با ارائه وایت پیپر اتریوم به بازار ارزهای دیجیتال معرفی کرد. در سال 2015 به طور رسمی این شبکه آغاز به فعالیت کرد.

بوترین که یک جوان مشتاق و علاقمند به مباحث اقتصادی بود، در سال 2013 توسط پدرش با بیت کوین آشنایی یافت. او تصمیم گرفت تا با ارائه ایده هایش در قالب وایت پیپر اتریوم آن را به دوستانش معرفی کند. در مدت کوتاهی افرادی که در دنیای کریپتوکارنسی فعالیت داشتند، با مطالعه وایت پیپر ارائه شده توسط بوترین تصمیم به گفتگو پیرامون این ارز دیجیتال کردند. ایده‌های آن‌ها باعث شد تا اتر از یک ارز دیجیتال ساده تبدیل به یک بلاک چین قوی و پیشرفته در رقابت با بلاک چین بیت کوین تبدیل شود.

اهداف اصلی ارز اتریوم

طبق نظر یکی از سازندگان و بنیان گذاران اصلی Ethereum، جوزف لوبین (Joseph Lunin)، اتریوم ساخته شد تا دیگر به هیچ بانک، شرکت و نهاد دیگری برای انجام امور زندگی نیازی نداشته باشیم. وقتی در سال 2008 بیت کوین توسط ساتوشی ناکاماتو به عنوان اولین سیستم پول غیرمتمرکز و دیجیتال معرفی شد، شبکه بلاک چین بیت کوین به طور مستقل از هر نهاد حکومتی و بانک فعالیت خود را آغاز کرد.

اتر که چندین سال بعد به وسیله بلاک چین اتریوم به بازار معرفی شد، توانست با پیشرفت بزرگتری نسبت به بیت کوین با استفاده از قرارداد هوشمند (اجرای غیرمتمرکز کدهای کامپیوتری)، علاوه بر پول، بقیه فرایند‌ها را هم غیرمتمرکز کند.

ارز اتریوم

غیرمتمرکز بودن به چه معناست؟

شما در نظر بگیرید که هر اپلیکیشن نرم افزاری ای که استفاده‌ می‌کنیم، متعلق به یک شرکت است که آن شرکت قوانین مشخصی دارد و شما‌ می‌توانید طبق آن قوانین از این اپلیکیشن‌ها استفاده کنید. مثلا نرم افزار واتساپ به شرکت فیس بوک تعلق دارد و شما تنها با قبول قوانین آن حق استفاده و فعالیت در این اپلیکیشن را دارید.

اما غیرمتمرکز بودن ارز اتریوم به این معناست که کاربران این ارز، مالک حقیقی آن هستند و فقط خودشان قادر به کنترل فعالیت هایشان هستند. توسعه دهندگان این رمز ارز این هدف را دنبال‌ می‌کردند که با استفاده از این ارز و شبکه بلاک چین، هر خدمت را غیرمتمرکز کنند. Ethereum که یک شبکه ی اوپن سورس (منبع باز) است، به افراد اجازه‌ می‌دهد تا برنامه غیرمتمرکز (Dapps) خود را ساخته و آن را توسعه دهد. بسیاری از افراد با استفاده از شبکه بلاک چین ارز اتریوم، برای خود ارز دیجیتال مستقل که در اصطلاح توکن نامیده‌ می‌شود، بسازند.

ارز اتر و تفاوت آن با اتریوم

اتر در واقع یک شبکه ساخته شده بر روی بستر بلاک چین است. ارز دیجیتال این شبکه دیجیتال، اتر (Ether) است که با نماد اختصاری ETH نشان داده‌ می‌شود. اما در دنیای کریپتوکارنسی به ارز دیجیتال این شبکه اتریوم می‌گویند. پس اگر در جایی صحبت از اتر به عنوان رمز ارز شد، منظور در اصل ارز اتر است.

شما‌ می‌توانید این ارز دیجیتال را هم از صرافی‌های معتبر داخلی و یا خارجی خریداری کنید، هم با استفاده از کیف پول‌های دیجیتال (ولت)، مثل ولت کوینومی، ولت تراست ولت و دیگر کیف پول‌ها نسبت به خرید ارز اتر اقدام کنید.

قیمت Ethereum

اتریوم پیشنهاد اولیه قیمت (ICO) خود را در سال 2014 و قبل از راه‌اندازی بلاک چین اتریوم در سال 2015 انجام داد. در سال 2016، Ethereum در برخی بازه‌های زمانی به قیمت 10 دلار به ازای هر سکه معامله می‌شد. ارزش اتریوم از نظر قیمت آن به دلار در سال‌های بعد از آن به‌ شدت افزایش یافت و در سال 2021 به بالاترین سطح قیمتی بیش از 4500 دلار در هر کوین رسید.

با این‌ حال، قیمت این ارز در طول زمان، مانند سایر دارایی‌های موجود در بازار، نوساناتی را نشان داده است. قیمت گاز اتر یکی دیگر از معیارهای قیمت ارز اتریوم است که هنگام بررسی بلاک چین Ethereum به کار می‌رود. قیمت هزینه‌های گاز اتر در سال‌های 2020 و 2021 به نسبت قابل‌ توجهی زیاد شد.

استخراج ارز اتریوم

ارز اتریوم که بعد از بیت کوین جایگاه دومین رمز ارز باارزش در بازار کریپتو را دارد، طرفداران زیادی دارد. افراد زیادی به علت محبوبیت و ارزش این ارز دیجیتال تصمیم گرفتند تا به عنوان ماینر این ارز دیجیتال باارزش فعالیت کنند. چون اتریوم هم مانند بیت کوین یک شبکه بلاک چین باز دارد، هر کس‌ می‌تواند نسبت به استخراج رمز ارز اتر و تایید تراکنش‌ها در این بلاک چین اقدام کنند.

مراحل استخراج ارز اتریوم

برای استخراج یا ماینینگ اتر باید یک سیستم سخت افزاری قوی و برق داشته باشیم. با استفاده از کامپیوتر‌های خانگی هم‌ می‌توانیم اتریوم استخراج کنیم اما این کار به هیچ عنوان توصیه‌ نمی‌شود و جنبه اقتصادی ندارد.

در واقع این روز‌ها برای استخراج ارز اتر از کارت گرافیک (GPU) استفاده‌ می‌شود. با اینکه دستگاه‌های مخصوص استخراج اتریوم هم در بازار موجود است، اما اکثر ماینرها ترجیح‌ می‌دهند از کارت گرافیک استفاده کنند.

اتریوم

شما باید یک ریگ استخراج کارت گرافیک تهیه کنید تا بتوانید اتر را استخراج کنید. این ریگ‌ها که شبیه به کیس کامپیوتر هستند، قابلیت نصب تعداد زیادی کارت گرافیک را دارند. بر روی ریگ یک منبع تغذیه (پاور) قوی نصب‌ می‌شود تا بتواند برق مورد نیاز کارت گرافیک‌ها را تامین و آن‌ها را خنک کند.

همچنین تمام سخت افزار‌های مورد نیاز یک کیس کامپیوتر مثل مادربرد، رم، کارت حافظه و پردازنده (CPU) داخل این ریگ‌ها باید قرار داشته باشد. در نظر داشته باشید که برای استخراج اتریوم نیاز دارید که از مودم استفاده کنید و اینترنت ثابت و پایداری داشته باشید. البته این نکته را باید ذکر کنیم که ماین کردن نیاز به حجم اینترنت زیادی ندارد.

بعد از اینکه تمام قطعات سخت افزاری را اسمبل و سرهم کردید، نیاز دارید تا سیستم عامل را بر روی ان نصب کنید و یک کیف پول نرم افزاری مثل ولت کوینومی را برای ذخیره سازی ارز اتریوم استخراج شده، بر روی سیستم عامل نصب کنید.

کیف پول‌های اتریوم

برای ذخیره ارز اتر، نیاز داریم تا از کیف پول‌های دیجیتالی استفاده کنیم. کیف پول‌ها از انواع رمز ارز‌ها پشتیبانی‌ می‌کنند و اتریوم به عنوان یکی از محبوب ترین ارز‌های دیجیتال توسط اکثر ولت‌ها پشتیبانی‌ می‌شود. در زیر به معرفی چند کیف پول سخت افزاری و نرم افزاری‌ پشتیبان از این رمز ارز می‌پردازیم:

  • کیف پول سخت افزاری لجر(Ledger)
  • کیف پول سخت افزاری ترزور (Trezor)
  • کیف پول کاغذی ETHardess
  • کیف پول نرم افزاری Coinomi
  • کیف پول نرم افزاری MIST
  • کیف پول تحت وب My Ether Wallet

خرید اتریوم

شما نمی‌توانید ارزهای رمزنگاری‌شده را از یک بانک یا یک کارگزاری آنلاین خریداری کنید. در عوض، باید از یک پلتفرم معاملاتی ارزهای دیجیتال استفاده کنید. صرافی‌های ارز دیجیتال متعددی وجود دارد که از داشبوردهای ساده تا پیچیده برای تریدهای پیشرفته را ارائه می‌دهند. این پلتفرم‌های مختلف قیمت‌گذاری، اقدامات امنیتی و سایر ویژگی‌های متفاوتی دارند؛ بنابراین حتماً قبل از ثبت‌ نام برخی تحقیقات لازم را انجام دهید.

برای باز کردن یک حساب کاربری در یک صرافی، مطمئناً نیاز به ارائه برخی اطلاعات شخصی و تأیید هویت خود دارید. سپس می‌توانید با اتصال حساب بانکی‌تان، حساب خود را باز کنید. هزینه‌های آن به‌ احتمال‌ زیاد بسته به صرافی که انتخاب می‌کنید، متفاوت خواهد بود.

پس از پر شدن حسابتان، می‌توانید دلار را با اتریوم معامله کنید. تا همین‌ جای کار بسیاری از صرافی‌ها در وب‌ سایت‌های فارسی هم هستند که کار را بسیار راحت کرده‌اند. به‌سادگی مبلغ دلاری را که می‌خواهید با Ethereum مبادله‌کنید، وارد کنید. بسته به قیمت اتریوم و میزانی که می‌خواهید بخرید، به‌احتمال‌ زیاد سهام یک ارز اتریوم را خریداری خواهید کرد. خرید شما به‌ صورت درصدی از کل کوین اتر نمایش داده می‌شود.

اگر مقدار سرمایه‌گذاری‌تان کم باشد، می‌توانید سرمایه‌گذاری خود را در حساب صرافی خود بگذارید. با این‌حال، اگر می‌خواهید دارایی‌های خود را به مکان ذخیره‌سازی امن‌تری منتقل کنید، یک کیف پول دیجیتال می‌تواند امنیت بیشتری ایجاد کند. انواع مختلفی از کیف پول‌های دیجیتال وجود دارد که هرکدام دارای سطوح حفاظتی متفاوتی هستند.

فروش اتریوم

هنگامی‌که مقداری اتر (ETH) را از طریق خرید توکن‌ها یا استخراج آن‌ها جمع‌آوری کردید، احتمالاً زمانی فرا خواهد رسید که تصمیم به فروش آن خواهید داشت. به روش‌های مختلفی می‌توان اقدام به فروش ارز اتریوم کرد.

می‌توانید اتر خود را از طریق صرافی بفروشید تا خرید قبلی ETH خود را به‌عنوان سرمایه‌گذاری نقد کنید. برای مثال، ممکن است بخواهید ETH خود را مستقیماً بفروشید و نقد کنید. علاوه بر این، ممکن است مجبور شوید مقداری از ETH خود را برای هزینه‌های تراکنش یا برای استفاده‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) اختصاص دهید. به‌عنوان‌مثال، توسعه‌دهندگان برای پردازش تراکنش‌ها در شبکه اتریوم، هزینه گاز را درخواست می‌کنند.

امیدواریم با خواندن این مطلب از ارزکت نسبت به ارز اتریوم آشنایی بیشتری کسب کرده باشید. شما‌ می‌توانید با مراجعه به ارزکت از همکاران ما در زمینه خرید و فروش انواع ارز‌های دیجیتال مثل ارز سولانا و ارز پالیگان اطلاعات بگیرید و مشاوره کسب کنید. ارزکت، صرافی آنلاین ارزهای دیجیتال است که با ایجاد محیطی امن و کاربرپسند، راه ورود شما به دنیای رمزارزها را آسان کرده است.

سوالات متداول شما عزیزان درباره اتریوم

چگونه اتریوم را استخراج کنیم؟

برای استخراج اتریوم، به یک کیف پول رمزنگاری شده معتبر و ابزارهای مربوط به آن نیاز دارید.

چگونه اتریوم خرید و فروش کنیم؟

برای خرید و فروش اتریوم کافیست به یک صرافی ارز دیجیتال معتبر مراجعه کرده و این فرآیند را انجام دهید.

روزانه

هفتگی

ماهانه

جزئیات Ethereum

قیمت Ethereum

$1,681

حجم کل بازار

202,494,401,675

حجم معاملات روزانه

$1,629,197,732.00

پایین ترین/بالاترین قیمت ۲۴ ساعت اخیر

$1,691

$1,650

رتبه در بازار

#2

اوج قیمت دلاری

$4,878

تغییرات از اوج تاکنون

-66 %

به تومان

315,228,283 تومان

نرخ دلار

64,619 تومان

تاریخ اوج قیمت

2021-11-10 1400-08-19 2 سال پیش

تغییرات 24 ساعته

0.9 %

تغییرات 7 روزه

5.17168 %

تغییرات 14 روزه

1.192 %

تغییرات 30 روزه

33.80205 %

تغییرات 60 روزه

33.44932 %

تغییرات شش ماهه

7.03393 %

تغییرات یک ساله

-36.97127 %

تاریخ پیدایش

2015-07-30

الگوریتم هش

Ethash

زمان ساخت بلاک

0min

ارز در دسترس/کل

120511979.35313 / 120511979.35313